torsdag 3 september 2009

Charlie Sheen

Idag fyller Charlie Sheen 44 år.

Intressant kuriosa: Efter succén med Plutonen så gav Oliver Stone Charlie en av rollerna i Wall Street. Efter det så blev Charlie tillfrågad av Stone att göra Född den fjärde juli, men efter att ha fått nyheten, från sin bror Emilio, att Tom Cruise fått rollen istället och utan att Stone ens hört av sig så rann deras samarbete ut i sanden. De har inte arbeta ihop sen dess.

---

Megan Fox, mest känd från Transformers filmerna, dyker snart upp i en ny film som heter Jennifer's Body. En slags skräck/komedi som handlar om en besatt cheerleader (Megan) som förvandlas till en seriemördare. Hmm... Är ganska säker på att jag inte kommer att köa utanför bion för att se denna film.

Ibland undrar man hur filmbolag tänker. Speciellt nu när det är en rådande finanskris. Så många dåliga filmer som produceras är nästan skrämmande. Är det verkligen folk som läser genom alla dessa manus till alla dessa skitfilmer? Ibland undrar man...
Kan man inte bara tacka nej till dessa B-filmer och istället vänta till de får in ett riktigt bra manus och lägga pengarna på det?

Nu ska jag inte säga att Jennifer's Body varken är dålig eller en B-film, då jag inte har sett den. Men jag tänker mest på andra filmer som t.ex: Pocket Ninjas eller Disaster Movie