söndag 22 november 2009

Söndag

Söndag, vilket brukar innebära bakfylla, pizza och en lättsam komedi. Inte idag gott folk. Idag är jag icke bakfull. Däremot är jag sugen på pizza.
Idag ska det tvättas, till förbannelse.
När man tvättar är man låst till hemmets trygga vrå, vilket betyder att man kan kolla på en massa film. Ska kolla klart på Snuten i Hollywood som jag somnade till igår. Sen kanske det blir att kolla på tvåan och trean också. Men det tvivlar jag på.

Är sjukt sugen på att se 2012, men har inte orkat släpat mig till biosalongen. Det är jobbigt att ta sig till platser förutom soffan.

Var på Öl & Whiskymässan igår, det var trevligt. Mest äldre män som gick omkring och mös med sprit i handen. Mitt skoskav gjorde dock upplevelsen mindre trevlig och gick därför hem tidigt och tyckte synd om mig själv.

Är sugen på en ny Will Ferrell film, de kan man aldrig få nog av.

Gillar inte att det är måndag i morgon, för det betyder arbetsdag, vilket inte tillhör de roligaste dagarna. Man får kolla på Måndag hela veckan när man kommer hem så kanske ångesten dämpas något...

Kollade på första Star Wars filmen för ett tag sen, på Blu-ray. Kvalitén var riktigt bra men jag håller fortfarande de första bioverisionerna som de bästa. De känns mer äkta.

Nu ska det fortsätta att tvättas och kanske diskas, får se om jag orkar göra det. På söndagar får man skjuta upp saker. Det gillar jag.